Melci din foietaj cu branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 3683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj din comert (400 gr.)
  • cca 2 lingurite pasta de ardei (de la Univer am avut eu)
  • cca 100 gr. branza telemea zdrobita intre degete
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu branzeturi:

Foaia de aluat foietaj se lasa la dezghetat,apoi o ungem cu pasta de ardei.

Presaram cascaval ras, branza telemea zdrobita si ardeiul tocat cubulete.

Rulam strans foaia,apoi taiem rulouri de grosimea dorita.

Le asezam in tava captusita cu hartie de copt, apoi le dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute la temperatura de 180 grade,pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338584
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338585
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338586
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338587
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338588
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338589
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338590
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338591
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338592
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338593
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338594
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338595
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338596
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338597
retete culinare - Melci din foietaj cu branzeturi 338598

COMENTARII (14)

bianca92 1

26.08.2014, 18:47

cred ca au un gust de te lingi pe degete

Rocsi 1

26.08.2014, 19:43

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21