Mic dejun in cuib.

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 21329 vizualizari

COMENTARII (74)

Ina 1

02.01.2012, 12:15

Daca-s prima, sigur prind si eu cateva , ca prea arata bine...

Cris2711 1

02.01.2012, 12:16

Da Doamna Gaby pune repede masa de micul dejun ca am venit

Rocsi 1

02.01.2012, 12:16

rapid mic dejun,dar lasa sa termin mancarea de la sarbatori)!!!

Mitinita 1

02.01.2012, 12:16

Cine n-a vrut sa manance azi dimineata?

gaby_duceag 1

02.01.2012, 12:17

)fecioara vigilenta), cezar a furat-o si dus a fost )

Cris2711 1

02.01.2012, 12:20

Cafea beau la tine astazi

Cris2711 1

02.01.2012, 12:20

Miha 1

02.01.2012, 12:21

Cezar nu stie ca intai tre sa faci poze?

Bucataras 1

02.01.2012, 12:24

))

gaby_duceag 1

02.01.2012, 12:26

stie, chiar ma bucur ca s-a obisnuit si nu mai comenteaza ), dar avea intalnire la 10 juma) n-avea timp de poze

diaconta 1

02.01.2012, 12:32

da cafeaua ca nu mananc
si de ce sa facem daca ai facut tu? chiar nu inteleg

Mihaela11_jo 1

02.01.2012, 12:40

Delicios
La Multi Ani 2012!

Silvioara 1

02.01.2012, 12:43

arata bine cuiubul acesta

DIANA B 1

02.01.2012, 12:49


Cafeaua o dau io

Zambareata 1

02.01.2012, 13:03

ce bine arataaaaaaaaaa.....gaby m-ai data cu reteta asta.o s-o incerc si eu.....dar numai in forme de ceramica se pot face????ca eu nu am asa ceva

alinutzika 1

02.01.2012, 13:51

tare bine arata! Dar reteta de costite nu o pui? Please...

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:29

alinutzika..nu stiu cum le-a facut
dar din cate stiu totul(carnat, muschiulet, costita) e facut din carne proaspata (porc+vita la carnat, scarita la costita si pulpa fara os la muschiuletul afumat) cu adaosuri destul de putine: sare, piper, usturoi, apa, , fara boia sau alte condimente de care Cezar fuge , lasate asa 2-3 zile apoi afumate.
Cred ca afumarea e secretul unui preparat bun; unii le fac prea crude in timp ce altii prea uscate, Cezar le face numa' bune

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:34

Georgia, pune in forme de briose cu gartie de copt.

diaconta 1

02.01.2012, 14:35

Cezar le face numa' bune
io zic sa nu-l mai lauzi atata

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:35

diaconta 1

02.01.2012, 14:36

adica,doar daca vrei sa scapi de el

gaby_duceag 1

02.01.2012, 14:42

alinutzika 1

02.01.2012, 14:49

Daca le face Cezar, normal ca sunt bune....

Ubulika 1

02.01.2012, 16:55

wow

gaby_gabytza 1

02.01.2012, 17:18

Buuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos

la 15:51

Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios

ieri la 22:16

Tarta cu cirese si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceșcuțe aperitiv