Micul dejun arab-1.Hummus bel tahini-Pasta de naut( de post)

de Mihaela11_jo in Mancaruri de post, 18 Mar 2011 | 13501 vizualizari

COMENTARII (56)

crispop 1

18.03.2011, 14:02

multi inainte sa fii fericita ! (din graba am facut o groaza de greseli de ortografie )

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 14:05

Miha te rog sa ne ierti ca ne-am mutat cafeneaua si forumul de discutii la tine ....
Dar nah...am zis si noi ca poate dai si tu ceva de aici ...ca arata super
Eu ma asez la masa si nepoftita

gaby_duceag 1

18.03.2011, 15:16

"Regatul meu pentru un cal"...
a..ba nu..nu asta voiam sa zic ci : " o cafea mare pentru liniste"
hai fetelor ca nu tre' sa se supere nimeni.
fiecare dintre noi avem zile bune/ proaste si interpretam cum vrem ceea ce se scrie (din lipsa tonului)
eu nu cred ca crispop a vrut sa fie rautacioasa la fel cum cred ca reactia fiecareia a fost doar spontana si de moment nu neaparat corecta.

http://www.youtube.com/watch?v=fo9zeGmGL2o

Miha 1

18.03.2011, 15:29

Cata intepciune ai in tine mai Gabi mai... Ai si de dat la altii?

Mihaela11_jo 1

18.03.2011, 15:30

Dragele mele prietene, va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati luat apararea.
Imi cer scuze ca v-am lasat singure pe "campul de lupta" , dar in tarile musulmane vinerea e ziua libera si trebuie sa imi fac toate restantele din gospodarie
va pup

mirela0911 1

18.03.2011, 15:35

ce bine arata M-as aseza si eu la masa

Mihaela11_jo 1

18.03.2011, 15:42

Draga cris, imi pare rau ca postarea mea de astazi a fost o cauza de neintelegeri.
Imi pare rau ca ti-am dat impresia ca m-a iritat comentariul tau, dar dupa parerea mea faptul ca am pus o icoana care face cu ochiul spune totul.
Eu sunt o persoana mai glumeata si am reactionat in acest fel.
Referitor la retetele pe care le postez, sunt doar o atentie pentru numeroasele mele prietene de pe bucataras; sunt mancaruri pe care eu le-am invatat de la localnice in cei 29 de ani petrecuti in Orientul Mijlociu.
Nu alerg nici dupa puncte( de fapt nu am nici o idee cum se puncteaza retetele!), doar vreau sa va familiarizez cu cateva secrete ale bucatariei arabe.
Imi cer scuze ca nu te-am lamurit prea mult in ce magazine se pot cumpara ingrediente necesare bucatariei arabe in tara, deoarece nu am avut prea mult timp( azi e ziua mea libera de la serviciu si fulltime acasa! )
Aveam intentia ca dupa-amiaza sa-ti scriu numele catorva magazine pe care le pomenea d-l Radu Popovici intr-un articol al sau despre condimentele bucatariei arabe.
E adevarat ca acum 29 de ani cand am venit in Iordania foloseam un mojar pentru a pisa nautul; acum chiar si soacra mea, care are 79 de ani foloseste mixerul.
De asemenea bobul, care se foloseste pentru prepararea pastei de "fool" se fierbe in mod traditional in vase de arama; cei mai buni sunt egiptenii la aceasta mancare.
Dupa cum cele mai rafinate bucatarese sunt libanezele.
Cred ca fiecare are dreptul la o opinie si nu vad rostul insultelor adresate lui kamy si nicoleta.
O zi buna

Mihaela11_jo 1

18.03.2011, 15:57

kamy
nicoleta ; pe langa produsele pentru ten, uleiul de masline este folosit in medicina populara araba si pentru masaje corporale.
In Siria este un oras Kassab, vestit pentru sapunul sau de ulei de masline cu frunza de dafin.
Te invit la masa din toata inima
gaby- intotdeauna o diplomata
miha
mirela0911
Va doresc la toate un sfarsit de saptamana placut; la Amman sunt 26 de grade
Si eu am de calcat

Bucataras 1

18.03.2011, 15:58

Userul Crispop a fost BANAT! Ea nu a respectat regulile bunului simt de pe bucataras.ro. Expresii de genul "esti penibila..." etc nu sint acceptate pe acest site!

Mihaela11_jo 1

18.03.2011, 16:01

Multumesc bucataras

cismaru_nicoleta 1

18.03.2011, 16:08

Bucataras,si eu am jignit-o pe crispop,dar mi-am retras cuvinetele...sper ca sunt iertata ...sa nu imi dai un sut in dos...te roooog

Mitinita 1

18.03.2011, 16:08

uite ce pierzi cand ai musafiri sa nu o suparati pe mihaela ca posteaza niste retete super,ca la mama lor acasa

Mitinita 1

18.03.2011, 16:31

mihaela,ma uit la cum ai aranjat masa si imi amintesc de impresia pe care am avut-o cand am mancat ptr prima oara la cumnata mea...nici nu-mi venea sa ma ating de mancare,asa de frumos era ornat totul

aziz 1

18.03.2011, 16:34

ei comedie trebuia sa o mai lasi un pic boss ca tocmai ma ofeream sa-i fac eu livrari de ,,humus,,orighinal poate i-o placea gustul tare eram curioasa sa vad cit o putea minca.daca am suparat si eu si ma aleg cu un ,,banat,, ma apuc de spalat covoare si de dat cu var da poate ma salvez totusi

aziz 1

18.03.2011, 16:36

cit despre retete miha jos palaria,o zi buna draga mea

nadina73 1

18.03.2011, 18:03

Mihaela ti-am mai spus ca esti minunata nu?Cand mai ai si timp sa gatesti?Si atatea feluri?

Mihaela11_jo 1

18.03.2011, 19:27

Adina multumesc
Eu postez retete pentru voi pe care va intereseaza sa invatati lucruri noi; si eu am invatat multe de la voi in domeniul culinar , dar si faptul ca mai exista prietenie si respect; restul nu conteaza.
Azuz am vrut sa te scol de dimineata pana nu se raceste micul dejun
Nadina multumesc pentru ce am invatat de la tine in bucatarie si pentru faptul ca te gandesti si te rogi si pentru o prietena de departe

aziz 1

18.03.2011, 21:17

astazi aziz a fost mai mult decit matinal

alinut 1

19.03.2011, 10:12

f bine arata
ador mancarea arabeasca si de fiecare data cand imi vizitez matusa "dau comanda" sami faca de toate cele ca tare is bune

LUK 1

19.03.2011, 14:17

oauuuuu

Mihaela11_jo 1

19.03.2011, 14:42

Alinut
LUK

RuxyRux 1

19.03.2011, 14:58

Arata fabulos...e mancarea mea preferata nu exista nimic care sa-mi placa mai tareee Felicitari

mamaieelena 1

19.03.2011, 19:21

Mihaela11_jo 1

19.03.2011, 22:49

Ruxy
mamaielena

elena1988 1

20.03.2011, 15:54

fetelor eu zic sa nu va m-ai certati, avem un site prea frumos si cu niste oameni minunati tahina de ex eu am cumparat-o din hipermarketul auchan, se gaseste pe galerie pe partea cu casele de marcat,langa un pet shop apoi fast foodurile, si langa este si un mic magazin cu produse cinezesti, dar gasim si tahina,sos de soia, taitei din orez etc,sper ca v-am fost de folos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spread de avocado