Mielusei din branzica

de epurasha2bb in Mancare copii, 4 Mar 2010 | 1380 vizualizari

 

Fiindca se apropie Pastele m-am gandit sa va impartasesc o reteta simpla ornata simbolic sub forma de mielusei care poate sta frumos pe masa celor mici si a celor ce se mai simt inca mici copii desi sunt mari :)

 

INGREDIENTE

  • 350 branza de burduf sau branza sarata;
  • 130 g unt sau crema de unt;
  • 1legatura marar verde;
  • cateva fire arpagic
  • 1felie de ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mielusei din branzica:

Se amesteca intr-un castron ingredientele, branza faramitata si untul dat pe razatoare, se toaca marunt mararul si arpagicul si se adauga si ele. Apoi se formeaza bilute mai mari cu mana reprezentand corpul mieluseilor si apoi bilute mai mici ce reprezinta capul.

Se fac picioruse din tulpinite de ceapa verde si ca fundita rosie se taie cu cutitul dintr-o felioara de ardei gras rosu. Iarba se face din patrunjel. Fiind un aperitiv pentru sarbatorile de Paste si avand multe oua fierte la indemana mai puteti face din felii de ou fiert un soare sau niste margarete. Pofta mare!

 

COMENTARII (8)

epurasha2bb 1

05.03.2010, 21:11

mersi rivka!

Teo 1

05.03.2010, 21:53

iar te invit la gradinita!

epurasha2bb 1

07.03.2010, 23:00

hai ca vin Teo!stai sa-mi iau jucariile si vin!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04