Mini cakes cu branza si struguri

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 2168 vizualizari

 

Va recomand acest chec aperitiv foarte bun;de asemenea va recomand sa folositi ingredientele duble,pentru ca doar ce se vede in fotografie au rezultat(mai putin una);pe urmatoarea,o voi tripla atat sunt de bune.

 

INGREDIENTE

  • 120g faina
  • 2oua
  • 70ml lapte
  • 70ml ulei de masline
  • 1/2pachet de praf de copt stins
  • sare,piper
  • 60g branza rasa(cascaval)
  • 1ramura de rozmarin verde
  • 1cana de boabe de struguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cakes cu branza si struguri:

Ouale,amestecate cu sare,piper,ulei cate putin,lapte,praful de copt,faina,branza rasa,strugurii daca sunt mari taiati si rozmarin taiat,lasand cateva ace pentru ornat si de asemenea si struguri;compozitia se toarna in forme,deasupra boabe de struguri si ace de rozmarin;se da la cuptor 3omin si se servesc si calde si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

Mini cakes cu branza si struguri-0
Mini cakes cu branza si struguri-1
Mini cakes cu branza si struguri-2
Mini cakes cu branza si struguri-3
Mini cakes cu branza si struguri-4

COMENTARII (9)

Bunica 1

29.09.2011, 22:08

O combinatie interesanta, dar gustoasa

alinutzika 1

29.09.2011, 22:58

Lau 1

02.10.2011, 22:17

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04