Mousse “After Eight”

de Oana in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 7302 vizualizari

 

Un desert gata in 15 minute, rafinat, mentolat si foarte racoritor!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de cutiuta cu ciocolata After Eight
  • ciocolata amaruie cu menta Anidor
  • 2 linguri cu coniac
  • 1 lingura cu zahar
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse “After Eight”:

Pastram cateva patratele After Eight pentru decor. Ciocolata o rupem bucatele si impreuna cu 7-8 After Eight le topim intr-un vas cu fund dublu, la foc foarte, foarte mic. Adaugam si coniacul si amestecam pana se topeste ciocolata si devine omogena. Lasam apoi la racit.


Frisca o batem cu mixerul impreuna cu lingura de zahar si adaugam apoi vanilia. In vasul cu ciocolata calda punem 3 linguri de frisca si amestecam bine cu mixerul. Apoi turnam acest amestec peste frisca ramasa si amestecam cu lingura.


Se pune mouss-ul in cupe si se decoreaza cu un patratel de After Eight. Mergea de minune si o frunzulita de menta…dar nu am avut…


Enjoy!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mousse “After Eight” 1258
retete culinare - Mousse “After Eight” 1259
retete culinare - Mousse “After Eight” 1260
retete culinare - Mousse “After Eight” 1261
retete culinare - Mousse “After Eight” 1262
retete culinare - Mousse “After Eight” 1263
retete culinare - Mousse “After Eight” 1264
retete culinare - Mousse “After Eight” 1265
retete culinare - Mousse “After Eight” 1266

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

23.01.2010, 20:12

asta da desert sunt fan after eight nici ca se poate sa lipseasca de la favorite.
inspirata si prezentarea pe culoarea verde[ a mentei ]

Oana 1

23.01.2010, 20:43

Mihaela, incearca-l, este tare racoritor si bun

ryta 1

15.02.2014, 10:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI