Multipizza

de alinasava in Pizza, 13 Noi 2013 | 2420 vizualizari

 

Ador pizza atat eu cat si familia mea,de aceea cand fac pizza fac mai multa,asa ca spor la treaba!

 

INGREDIENTE

  • PENTRU ALUAT
  • 500 g faina
  • 220 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • PENTRU DECOR
  • masline negre tocate
  • salam taiat felii subtiri
  • ciuperci taiate juliene
  • branza topita hohlland
  • rosii cherry
  • ketchup dulce
  • piper
  • rosii galbene
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Multipizza:

Incepem cu ingredientele care se  pun deasupra blatului de pizza: ciupercile si maslinile tocate fasii, iar salamul rondele se pun intr un vas sau tava si se coc15-20 minute, pana isi schimba putin textura.

Pentru aluat,se pune faina intr-un castron, apoi drojdia uscata, zaharul, uleiul, apa calduta si sarea. Se amesteca toate si se framanta bine 20 minute, pana aluatul devine elastic. Se lasa la crescut (eu l am pus pe calorifer si in jumatate de ora crescuse) intr un loc cald.

Dupa ce a crescut il impartim in 5 bile aproape egale si din fiecare facem cate o foaie intinsa cu mana sa iasa pufoasa, apoi coacem fiecare foaie in fandela si pe o parte si pe alta, pana terminam tot.

Dupa aceia se aseaza fiecare foaie intr-o tava mare sau doua mai mici, se decoreaza cu ingredientele deja pregatite, dupa care mai adaugam branza topita fasii, rosia galbena taiata fasii, rosii cherry, ketchep si piper si se dau la cuptor aproximativ 15-20 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Multipizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

14.11.2013, 11:49

alinasava 1

14.11.2013, 21:29

e de ajuns ca am castigat un bax de ulei...

alinasava 1

14.11.2013, 21:30

va pup.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)