Musaca de cartofi

de Irina in Porc, 29 Apr 2009 | 14477 vizualizari

COMENTARII (5)

victo_53 1

27.10.2009, 08:21

Nu cred ca ca este foarte importanta temperatura,eu incalzesc cuptorul fara sa tin seama de o temperatura anume si mi-au iesit foarte bune toate preparatele

Irina 1

27.10.2009, 19:30

Bine, pentru incepatori atunci, incalzim cuptorul la 200 grade.

Miha 1

27.10.2009, 20:43

Se stie ca mancarea cea mai buna e cea facuta la foc molcom.

Oana 1

27.10.2009, 22:05

Corect, ai dreptate Miha! Eu nu am cuptor care sa-mi arate cate grade are, asa ca n-o sa zic , ca nu stiu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastitio