"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana

de Mihaela11_jo in Pui, 17 Iul 2011 | 10389 vizualizari

COMENTARII (29)

mihaelaM 1

17.07.2011, 23:11

Mitinita 1

17.07.2011, 23:21

si eu care ma gandeam la ce sa mai folosesc sumacul superba prezentarea si explicatiile,ca de obicei,de fapt

Bayram 1

17.07.2011, 23:25

Mihaela11_jo 1

17.07.2011, 23:39

Mihaela
Adina
Gatesc si plang...gatesc

Anamaria7 1

17.07.2011, 23:47

ce-i ala sumac? am incredere oricum si ma bag la o portie

adasev12 1

18.07.2011, 00:27

suna fff pretentios pt mine...de gatit bineinteles,..ca la papat ma bag cu toate mainile ....imi place

mamaieelena 1

18.07.2011, 06:57

interesant si arata bine

Ade200 1

18.07.2011, 07:16

Româneşte, lichie cu ceapa şi carne de pui! Măi, bună e!

aziz 1

18.07.2011, 07:28

bun tare de tot

Ina 1

18.07.2011, 08:07

Ce de termeni straini mie
Dar daca citesc precum Ade200 )) 0 , sigur imi place

marcela1979 1

18.07.2011, 09:02

imi place si mie sa o mananc bineinteles

Lau 1

18.07.2011, 09:20

arata super

cristinne 1

18.07.2011, 10:11

am primit si eu o punga de mirodenii uriase din Turcia si printr ele si e si o punga de Sumak.. aveti idee la ce ajuta? ce sa condimentez cu acest sumak??? arata ca niste boabe de piper rosu inchis ff moale la suprafat dar cu sambure tare in interior care se decojeste asa.. asa tre' sa fie? sau e stricat? 0le rasnitez? sau cum?

Rocsi 1

18.07.2011, 10:52

ce de condimente noi pentru mine

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:54

Annamaria si Cristinne
Sumac este un condiment obtinut din semintele unei plante din genul Rhus,familia Anacardiaceae .
Acesti arbusti cresc în regiunile subtropicale şi temperate din întreaga lume, în special în Africa şi America de Nord .[
Fructele formeaza ciorchini densi de culoare roşie si dupa uscare se macina pentru a obtine un condiment picant de culoare intensa rosu-violet.
In vechea limba araba summaq insemna rosu.
Se foloseste mult in bucataria Orientului Mijlociu pentru gustul acrisor pe care il da salatelor si mancarurilor.
De asemenea este una din componentele condimentului arab “za’atar”.
In America de Nord, din fructe se prepara o bautura racoritoare , cunoscuta sub numele de “limonada indiana “ sau “ suc de rhus”.

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:56

Ada

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:56

mamaieelena
azuz

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:57

Ina

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:58

Ade bine pus punctul pe i
Farmecul consta in uleiul de masline si sumacul din ceapa care se imbiba in lipii

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 12:00

Carla doar la mancat?
Pai vino sa tai si putina ceapa cu mine

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 12:00

Sufletista

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 12:01

Rocsi

LicutaMarin 1

18.07.2011, 13:56

Arata grozav!!!!

divainbucatarie 1

18.07.2011, 14:40

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 16:30

Licuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tajine de pui cu legume