Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate

de Miha in Porc, 4 Mai 2010 | 5561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate:

Intr-un vas amestecam condimentele, apoi turnam uleiul cate putin, amestecand continuu, pana obtinem o pasta. La sfarsit punem si otetul si omogenizam.

Muschiuletul se taie felii, care se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Fiecare bucata de carne se unge cu crema de ierburi pe ambele parti. Se pun pe un platou, se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru cel putin 6 ore.

Se rumenesc pe gratarul bine incins, cate 5 minute pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc marinat in sos de ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

vero_closca 1

05.05.2010, 08:18

imi place enorm!cinci furculite

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 10:33

ierburile astea dau o savoare nemaipomenita preparatelor.......................

mena29 1

05.05.2010, 22:20

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava cu ciuperci si praz