Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati

de katty in Porc, 3 Ian 2016 | 2617 vizualizari

COMENTARII (14)

Anett 1

03.01.2016, 14:39

Ce imi place!

CameliaR 1

03.01.2016, 14:55

Gherca Daniela 1

03.01.2016, 16:19

arata foarte bine!

Ina 1

03.01.2016, 16:47

delicios

Bya Ralu 1

03.01.2016, 17:57

faina reteta,la favo

Rocsi 1

03.01.2016, 18:39

Gicuta 1

03.01.2016, 18:41

Imi place!

simona72 1

03.01.2016, 19:30

Interesanta reteta!!

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:01

miki_a 1

04.01.2016, 10:32

Ce reteta frumoasa si interesanta!

mirela0911 1

05.01.2016, 22:32

Tare bine arata!

Zamfira 1

09.01.2016, 08:30

dantes 1

20.01.2016, 09:34

Bun!

aia 1

07.03.2016, 18:04

ce bine ar fi daca ar comenta si cineva care a incercat reteta! de exemplu la ce temperatura cuptorul si cit trebuie lasat?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulz taranesc 4 portii