Negresa

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 28 Mar 2011 | 20384 vizualizari

 

Reteta preferata pentru Negresa

 

INGREDIENTE

  • 25 g margarina,
  • 200 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 200 ml lapte,
  • 4 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 plic praf de copt
  • crema de ciocolata (glazura)

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Dupa ce da in clocot de cateva ori, se pune compozitia la racit. Se adauga apoi, pe rand, faina, praful de copt, galbenusurile si, la sfarsit,  albusurile batute spuma. Omogenizam aluatul dupa care il punem la copt, intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,  pentru 40-50 de minute. Dupa ce se raceste prajiturica putem pune crema de ciocolata sau frisca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (57)

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 23:54

prea tarziu,,, au trecut cele trei zile! Sefu a fost binevoitor! Multumesc!

adry88 1

02.06.2011, 12:33

bun

Dya Daniela Andrei 1

02.06.2011, 21:51

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa pufoasa