Negresa

de ryta in Prajituri, 27 Apr 2014 | 9066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri cacao
  • 2 linguri gem de prune
  • putina sare
  • 20 linguri lapte sau apa calduta
  • 20 linguri faina
  • o lingurita rasa de bicarbonat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se bate oul cu zaharul pana se face spuma, dupa care se adauga uleiul si se freaca pana devine ca o maioneza. Se adauga cacao si se bate bine, se adauga gemul si sarea, laptele si se bat in continuare. Se adauga faina amestecata cu bicarbonatul si se amesteca pana se incorporeaza. Se toarna in tava mica de la aragaz . Se da la cuptor cca 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem