Omleta cu ceapa rosie

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2013 | 3586 vizualizari

 

Este foarte buna! Mie mi-a adus aminte de copilarie, de trai fara griji.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe rosii
  • 3 oua
  • 3 linguri parmezan (sau branza de burduf)
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie:

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se caleste ceapa 10-12 minute.

Ouale, laptele si parmezanul se bat bune.

Se pune sare si piper.

Cand ceapa este calita se toarna ouale si se prajeste omleta 5-6 minute la foc mic.

Se intoarce si pe partea cealalta si se mai prajeste 5 minute.

Se scoate pe un platou.

Se serveste cu rosii sau acritura.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu ceapa alba dar este mai buna cu ceapa rosie.

2

Sa nu va fie frica sa puneti sare ca ceapa calita este foarte dulce.

3

Laptele se pune optional sa fie mai pufoasa omleta.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254349
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254350
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254351
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254352
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254353
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254354
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254355
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254356
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254357
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254358
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254359
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254360
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254361
retete culinare - Omleta cu ceapa rosie 254362

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

28.08.2013, 12:07

ancutsa 1

19.09.2016, 16:22

Delicioasa!

MotanLaOale 1

19.09.2016, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29