Omleta in forma de vaffe

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2016 | 463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • mozzarella;
  • branza;
  • jumatate de gogosar;
  • 2 linguri porumb dulce;
  • patrunjel;
  • sare, piper;
  • bulgarasi de savoare de la DeliKat;
  • fulgi de chilli.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in forma de vaffe:

  1. Am batut ouale cu condimentele.
  2. Am adaugat putina branza si am zdrobit-o cu furculita, apoi mozzarella data pe razatoare.
  3. Am amestecat bine, apoi am adaugat gogosarul taiat felii si boabele de porumb.
  4. Am pus compozitia in aparatul de vaffe si am lasat cateva minute, pana s-a facut.
  5. Am presarat patrunjel pe deasupra si am savurat-o alaturi de un ceai fierbinte de zmeura.
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta in forma de vaffe 421900
retete culinare - Omleta in forma de vaffe 421901
retete culinare - Omleta in forma de vaffe 421902
retete culinare - Omleta in forma de vaffe 421903
retete culinare - Omleta in forma de vaffe 421904
retete culinare - Omleta in forma de vaffe 421905
retete culinare - Omleta in forma de vaffe 421906

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

11.01.2016, 13:51

Ai-ai-ai ce-mi plac

-Licurici- 1

28.01.2016, 13:44

ancutsa 1

07.06.2016, 20:14

foarte dragut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55