Omleta taraneasca

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2009 | 5709 vizualizari

 

un mic dejun pentru dimineata de toamna.....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 4 ciuperci champignon mici proaspete
  • 2 felii de pastrama de porc
  • 1 ardei capia rosu mai mic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se spala ardeiul si taie joulien. Ciupercile se decojesc, se scot coditele, se spala si se taie joulien. Pastrama de porc se taie cubulete si se caleste in putin ulei, se adauga si ciupercile si ardeiul si se lasa pana cand se inmoaie.


Ouale se bat bine, se adauga laptele si sarea si se rastoarna in tigaie peste ciuperci, ardei si bucatelele de pastrama si se coc la foc mic.


Cantitatile pot varia in functie de preferinte.



 

TIPS-URI

1

Daca in tigaie este prea mult ulei de la calit, e bine sa mai aruncati din el inainte sa puneti oul.

2

Omleta trebuie intoarsa cu grija cu o paleta pentru a nu se farma

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta taraneasca 10583
retete culinare - Omleta taraneasca 10584
retete culinare - Omleta taraneasca 10585
retete culinare - Omleta taraneasca 10586
retete culinare - Omleta taraneasca 10587
retete culinare - Omleta taraneasca 10588

COMENTARII (10)

fluturas 1

15.11.2009, 00:11

e foarte apetisanta!

Bunica 1

15.11.2009, 08:48

Teo, nu fi carcotasa !Omleta este foarte frumos prezentata.

liana_geicu 1

15.11.2009, 10:24

Nuuu, trandafirul nu are iz electoral, este doar de decor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27