Orez prajit

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 2465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de orez fiert
  • 1morcov
  • 1 adrei kapia
  • 1 ou
  • 2 linguri sos soia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit:

Orezul se prepara cu o zi inainte, daca nu v-ati propus sa faceti cu o zi inainte puteti grabi procedeul fierbandu-l cu apa si sare apoi cand e aproape gata, aldente se trece printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.


Intr-o tigaie wok se pune uleiul la incins se aduga kapia taiat cubultele la fel si morcovul si lasati sa se faca. Cand sunt gata legumele se adauga oul si se amesteca energic astfel incat oul sa se imparta bucatele mici(ca la scrob)Se adauga orezul si se prajeste cca 1 min.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Orez prajit 66509
retete culinare - Orez prajit 66510
retete culinare - Orez prajit 66511

COMENTARII (2)

nadina73 1

29.11.2010, 01:20

prima

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:31

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S