Ouă de prepeliță umplute

de CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2015 | 733 vizualizari

 

Un produs nou și delicios a ajuns și în bucătăria mea, iar eu m-am decis să-l testez sub toate formele.
Disponibilă în trei sortimente, Roșii, Spanac și Natur, noua brânză tartinabilă Tartino de la Hochland este realizată din ingrediente naturale și vine, mai ales, în întâmpinarea celor care vor să se bucure de-un gust natural și savuros la micul dejun, gustări sau chiar în anumite preparate.
De asemenea, copiii mofturoși mai ales, vor fi încântați deoarece ambalajul este unul inovator ce modelează brânza dându-i formă de trifoi, steluță sau spaghetti. Vor fi fericiți să-și prepare chiar ei sandwich-urile pentru școală. Ce mai, toată familia o va îndrăgi!

Știu că nu există gospodină care să nu fi pregătit vreodată ouă umplute, însă azi m-am gândit să vă aduc o rețetă nouă și inedită la prepararea căruia, Hochland Tartino mi-a fost de un real ajutor.

 

INGREDIENTE

  • Crema de brânză:
  • ouă de prepeliță ( pentru cremă vom folosi gălbenușurile )
  • brânză Tartino - sortimentul cu roșii
  • frunze proaspete de oregano
  • măsline Kalamata
  • sare roz
  • Sos:
  • frișcă lichidă
  • pesto cu usturoi și busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouă de prepeliță umplute:

   După cum se vede, nu am dat cantități; asta pentru că e mai mult o idee, decât o rețetă propriu-zisă. Se poate adapta în funcție de gusturile fiecăruia.

   Am fiert ouăle de prepeliță în apă cu sare și un strop de oțet. Le-am curățat cu grijă, le-am tăiat în jumătăți, apoi am limpezit albușurile pentru a îndepărta eventualele resturi de gălbenuș.

   Într-un castron am pregătit amestecul din gălbenușuri, brânză Tartino cu roșii, măslinele tocate ușor grosier și frunzele de oregano.

   Am amestecat totul iar apoi am umplut jumătățile de albuș. Am ales să folosesc poșul, însă voi puteți folosi o linguriță, sau chiar un cuțit pentru unt.

   Pentru sosul pesto am omogenizat frișca lichidă împreună cu pesto-ul având grijă să nu dea în clocot.

   Dacă nu aveți pesto gata preparat, îl puteți pregăti pe loc din ceva usturoi pisat, frunze tocate de busuioc și ulei de măsline extravirgin.

   Am așezat ouăle umplute pe o farfurie și le-am stropit cu sos. Sunt delicioase și pot fi pregătite ca aperitiv sau gustare.

   Poftă bună!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ouă de prepeliță umplute 408835
retete culinare - Ouă de prepeliță umplute 408836
retete culinare - Ouă de prepeliță umplute 408837
retete culinare - Ouă de prepeliță umplute 408838
retete culinare - Ouă de prepeliță umplute 408839

COMENTARII (14)

CulinaryRainbow 1

25.10.2015, 22:25

Merci, Rocsi!

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 08:54

CulinaryRainbow 1

26.10.2015, 14:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18