Oua murate

de lili in Muraturi, 2 Ian 2013 | 18839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de oua
  •  2 catei de usturoi
  •  2 ardei iuti mici sau unul mare
  •  gogosar sau ardeu rosu
  •  condimente pentru muraturi
  •  sare
  •  piper boabe
  • 75 ml otet-zahar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua murate:

Am fiert ouale cca 10 minute, in apa cu sare si 2 linguri de otet. Le-am lasat la racit, le-am curatat de coaja si le-am intepat cu scobitoarea.
Am pus la fiert 1 l de apa, o lingura sare grunjoasa, 2 linguri condimente pentru muraturi, 75 ml otet si zahar dupa gust.
Pe fundul borcanelor am pus cateii de usturoi si ardeiul iute taiat , am asezat ouale, iar printre ele am adaugat ardeul (gogosarul) taiat julien. Dupa ce fiertura s-a racorit puntin am turnat-o in borcane. Se pastreaza in frigider mai mult timp. Se pot deschide dupa 4-5 zile.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Oua murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

lili 1

05.01.2013, 20:33

Simona am folosit acuma ceva unguresc, dar mereg si pikant fix.Dia draga sunt tare bune. Nu sunt seci. Oul nu mai este sec, cum e oul fiert si are aroma de la condimente, putin iute. E bun, ce mai...Merita sa incercati.

Panacris 1

28.06.2013, 16:15

Interesant!

Bunica 1

28.06.2013, 16:30

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet