Oua rosii frumos decorate

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 9854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua (eu am facut vreo20)
  • o vopsea rosie de la carmin
  • 2-3 linguri otet
  • 250 ml apa fierbinte
  • sare
  • frunze de patrunjel si trifoi
  • ulei
  • sare
  • sosete fine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii frumos decorate:

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc din abundenta cu apa,se pun intr-o oala cu apa rece la fiert cu putina sare.

le fierbeti cat de mult doriti(ori le faceti moi ,ori tari,depinde de preferinte).

cand sunt gata fierte ,opriti focul.

preparati vopseaua conform instructiunilor(250 ml apa fierbinte,2-3 linguri otet si vopseaua)intr-o cana .

pe oua se pun frunze de patrunjel,trifoi,le imbracati in ciorapi,le legati bine la capat ca sa iese bine forma de frunze,si se baga in vopsea pentru 5 min.rand pe rand pana sunt gata.

le scoateti pe un servet.

apoi pe o carpulita moale puneti ulei si le ungeti cu ulei si le asezati pe un cos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua rosii frumos decorate 24978
retete culinare - Oua rosii frumos decorate 100319
retete culinare - Oua rosii frumos decorate 100320
retete culinare - Oua rosii frumos decorate 100321
retete culinare - Oua rosii frumos decorate 100322

COMENTARII (24)

Valyvalentyna 1

20.04.2014, 20:19

Foarte Frumoase

Rocsi 1

20.04.2014, 20:34

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

20.04.2014, 20:34

Valy multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D