Oua umplute

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 8846 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente oua umplute

  • 6 oua fierte tari
  • 100 gr mascarpone (poti folosi si branza de vaci, dulce)
  • 80 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • cozi de ceapa verde

Sos pentru oua umplute (optional)

  • 50 gr maioneza
  • 50 gr smantana grasa
  • 50 gr iaurt
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

  1. Am pregatit intai sosul mixand un minut toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper si am impartit sosul egal in doua platouase.
  2. Ouale fierte tari le-am decojit si le-am taiat in doua parti egale.
  3. Am scos cu o lingurita galbenusurile, le-am pus intr-un bol si le-am amestecat cu smantana. Am bagat blenderul si am pasat pana la omogenizare
  4. Am adaugat mascarpone, maioneza, codite de ceapa verde, tocate,  si am omogenizat amestecand usor cu o lingura (puteti baga blenderul dar numai cateva secunde, riscati altfel sa taiati amestecul sau sa devina prea moale)
  5. Asezati jumatatile de albusuri fierte in boluri, peste sos.
  6. Cu un posh sau cu o lingurita distribuiti, in mod egal in fiecare, amestecul de galbenusuri.
  7. Lasati la rece pentru cel putin o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pateu si ton