Oua umplute - Soricei

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 6758 vizualizari

 

Se simte parfum de sarbatoare in aer....mai este putin si Sfintele Paste se apropie :)
Un aperitiv haios si gustos pentru masa de Paste, adorat in special de copii.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • branza slab sarata
  • unt
  • mustar
  • iaurt
  • ridiche
  • masline
  • patrunjel

(cantitatile nu le pot scrie deoarece am pus dupa gust)

Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute - Soricei:

Ouale spalate, fierte si racite le-am decojit si taiat pe lung in doua parti egale.
Intr-un castron am pus galbenusurile impreuna cu putina branza maruntita, o lingurita de unt la temperatura camerei, putin iaurt si putin mustar. Toate acestea le-am amesteca bine pana ce au devint o pasta.
Cu pasta obtinuta am umplut fiecare jumatate de ou.
Din felii de ridiche am formam urechile soriceilor.
Pentru ochi am folosit masline.
Pentru codita, frunze de patrunjel.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute - Soricei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:58

frumosi soriceii

bubulina44 1

02.04.2012, 22:22

Ma gandeam ca e de anul trecut dar oricum...abia astept lilicacul...ne intrecem la decoruri cu liliac Te pup!

Lorra 1

02.04.2012, 23:47

Mersi Diana
Bubulina, se pare ca amandoua iubim liliacul asa ca asteptam sa se de-a startul cand o inflorii copacul

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori