Paine impletita cu mac si susan

de RuxyRux in Piine, 7 Mar 2011 | 6184 vizualizari

COMENTARII (38)

DIANA B 1

07.03.2011, 10:30

Gos-po-di-nooooooooooo si ai muncit tu atat la framantat ... EXCELENTA painica
Fac si eu(e un fel de-a spune ) cu susan si mac ... dar la masina de paine

RuxyRux 1

07.03.2011, 10:33

Pentru mine Onesta a face paine inseamna pasiune

DIANA B 1

07.03.2011, 10:35

de aceea ti-am si spus GOS-PO-Di-NOOOOOOOOOO

divainbucatarie 1

07.03.2011, 10:36

Superba! ca toate painicile tale!

RuxyRux 1

07.03.2011, 10:37

Onesta stii ca mi-esti nespus de draga? Esti un OM minunat!!!

RuxyRux 1

07.03.2011, 10:38

Diva draga mea...multumesc din suflet pentru tot

Mitinita 1

07.03.2011, 10:45

visez si eu la o masina de paine ca nicicum nu-m place sa am aluat pe maini...stii tu ala care se lipeste tu esti specialista noastra in paine

Rocsi 1

07.03.2011, 10:52

RuxyRux 1

07.03.2011, 11:06

"nicicum nu-m place sa am aluat pe maini...stii tu ala care se lipeste " Vai Miti cat poti fi de dulce ce sa faci asta e offul tau...fara aluat pe manute
Eu am masina de paine dar in cazuri extrem de rare o folosesc...uite mi-a fost o data utila pentru aluatul de cozonac...la mine bucataria are si terasa in prelungire si daca se fatzaie cineva pe usa...s-a terminat cu alatul meu pus la crescut...si asa ca le dau interzis...dar la masina nu am probleme...aluatul creste cumintel si la caldurica deci e buna si masina...multumesc de aprecieri scumpa mea

RuxyRux 1

07.03.2011, 11:06

Rocsicuta scumpa multumesc

elena1988 1

07.03.2011, 11:24

ce frumoase sunt zici ca sunt niste bebei in fasa

RuxyRux 1

07.03.2011, 11:28

Ce frumos le-ai spus Elena

MotanLaOale 1

07.03.2011, 11:51

intradevar pasiune

kamy 1

07.03.2011, 12:02

super ma duc sa-mi cumpar drojdie...la plic si fac

La Ancuta 1

07.03.2011, 12:09

nu cred ca mai are rost sa-ti spun ca e frumoasa, frumoasa

adasev12 1

07.03.2011, 12:22

mai ruxy...eu admir la nesfarsit painea facuta de tine...esti incredibila si nu stiu cum iti reuseste painea asta.... ar trebui s avii si la mine macar pt paine, de dragul sotului, caruia ii place paine ade casa mult....eu am facut dupa reteta ta, dar gustul nu m-a satisfacut....nu stiu unde gresesc ....te pup

adasev12 1

07.03.2011, 12:23

aaaa,inca ceva...timpul de copt...la unii vad 1 ora, la altii o ora jumate, tu scrii aici 30 min....in fc de ce se alege timpul de coacere? si ce diferenta e intre drojdia uscata si ce aproaspata' eu de ex aici gasesc doar de cea proaspata....

Lau 1

07.03.2011, 13:16

frumoasa

LUK 1

07.03.2011, 14:48

imi place la nebunie..cat de bine poa sa ti iasa.. tre sa o incerc sipe asta..multumesc

RuxyRux 1

07.03.2011, 15:00

Multumesc Motane

RuxyRux 1

07.03.2011, 15:00

Kamy...la treaba ce mai stai

RuxyRux 1

07.03.2011, 15:00

Multumesc Ancuta draga

aziz 1

07.03.2011, 15:04

fata eu nu am vz pina acum paini de casa asa reusite si frumoase ca ale tale

RuxyRux 1

07.03.2011, 15:12

Ada nu stiu ce sa zic...gustul...acum depinde...stii tu ca fiecare om cu gustul lui...pe mine nu ma mai satisface demult painea din comert...si te rog sa ma crezi ca am cautat muuuuuult si bine sa mai gasesc ceva din farmecul painii de odinioara...si Doamne parca ar fi trecut un secol...de cand eram mica si ma trimitea mama la paine...pana acasa mancam jumatate din intermediara...si mama bland ma intreba: " Ruxy ce ai facut?" cred ca dupa '90 s-au schimbat retetele de paine...si au iesit in fata cele turcesti....nu am nimic cu painea lor...dar nu stiu ce ii fac de a doua zi e beton si se sfarama toata...se prea poate sa nu o fi nimerit eu pe cea buna desi dupa cum am mai spus am cautat destul...nici cea neagra nu isi mai merita numele, poate la tine acolo unde locuiesti sa fie mai buna painea din comert...cand merg in Germania la sora mea...mananc cu mare placere paine intermediara de la ei...e suuuuperba...si-mi pare sincer rau ca nu s-a gandit nimeni sa aduca retetele lor...caci eu numai de la ei as cumpara chiar de ar trebui sa bat tot Bucurestiul de la cap la coada... sa revenim iata ca am trecut la facut paine de casa, iar gustul este incomparabil. Ada poate aceasta iti va placea mai mult...poti proba. Despre timpul de coacere, eu am cuptor electric si la 200 grade painica asta a iesit perfecta...mai depinde si de reteta, poate si de puterea cuptorului..spre exemplu daca o coci la 180 grade se prelungeste timpul de coacere vei avea probabil nevoie de 45 de minute...drojdia...e foarte buna si cea proaspata cu conditia sa o gusti, sa fie placuta nici amara nici acra, astfel vei fi sigura de reusita painii.
Neaparat o vei amesteca cu putin lapte si putin zahar inainte sa o amesteci cu faina si restul ingredientelor...si inca un pont...eu tot timpul de la inceput si pana la sfarsit, de cand pun ingredientele, cand o framant, cand o vad frumos crescand cand o pun la cuptor, cand o scot....o inchin, ii spun rugaciunea domneasca....o rog sa creasca mareee si frumoasa si sa fie buuuna la gust sper ca ti-am fost de ajutor...

RuxyRux 1

07.03.2011, 15:13

Aziz iubito...multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate si seminte de in