Pandispan cu cirese

de papabundetot in Prajituri, 14 Iun 2013 | 4567 vizualizari

 

Initial cand am plecat spre bucatarie stiam ca vreau ceva usor,dulce si pufos dar nu prea stiam exact ce voi face. Ajunsa in bucatarie am dat cu ochii de ciresele pe care tocmai le luasem din piata si care parca ma rugau sa le bag in seama si sa fac ceva cu ele

Am curatat ciresele de samburi si le-am taiat in jumatati si intre timp ma gandeam la un pandispan pufos in care sa incorporez si ciresele mele frumoase. Zis si facut

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • zahar vanilat
  • 3 plicuri esenta de trandafiri si vanilie (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat pe rand apoi si galbenusurile si am amestecat,apoi zaharul uleiul,zaharul vanilat si esentele.

Ciresele le-am dat cu putina faina pt. a nu se lasa la fundul aluatului si apoi mi-a venit ideea sa coc o parte din aluat in tava de briose sa vedem ce imi iese…au iesit niste pandispane mici si frumoase,iar restul l-am pus intr-o forma rotunda de copt.

Un desert rapid si usor de pregatit. In loc de cirese se pot pune orice alte fructe sau stafide,ciocolata sau fructe uscate de care aveti prin casa.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise uscate si cappuccino