Panna Cotta

de Adele in Dulciuri, 24 Aug 2014 | 4044 vizualizari

 

Reteta ii apartine sotului ..la gust e foarte buna ..cat despre poze :D ...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida.
  • 150 gr zahar pudra vanilat.
  • 6 gr gelatina.
  • 2 esente de vanilie sau 1 pastaie de vanilie.
  • Decor:
  • ciocolata .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

Pentru inceput puneti gelatina la inmuiat in apa rece,dupa care puneti  frisca intr-o oala ,adaugati  vanlia si zaharul si incalziti la foc mic fara a fierbe,scoateti gelatina din apa,care se va inmuia ,o strangeti bine in mana si o adaugati in oala ,amestecati bine pana se dizolva.In cazul in care folositi pastaie de vanilie trebuie sa strecurati inainte de a pune crema in forme.

Eu am pus-o in pahare de plastic de unica folosinta ,dar fiecare poate folosi ce doreste,am pus cate putin caramel pe fundul paharului am turnat cu polonicul crema si am dat la rece pentru cel putin 5 ore.

Cand s-a intarit am scos-o din pahar si am pus decorat-o cu toping de ciocolata.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte arome.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu vanilie, ciocolata si visine