Panna cotta

de poa in Dulciuri, 9 Mai 2015 | 1311 vizualizari

 

Un desert foarte usor de facut, mai ales pe timp de vara.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Panna cotta de la Meggle
  • 1 conserva Fructe tropicale (500 de grame de fructe)
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se prepara Panna Cotta conform instructiunilor de pe cutie (se pune continutul unei cutii intr-o oala si se aduce la 40-50 de grade).

Se pune un strat de panna cotta in pahare, aproximativ pana la jumatatea paharului. Restul va fi pastrat in oala. Se lasa la temperatura camerei 10-20 de minute, apoi pentru a se inchega mai repede, paharele se introduc la frigider pentru mai bine de o ora.

Intre timp, se separa fructele din conserva de sirop (se lasa cateva fructe deoparte pentru a se orna paharele), se introduc in vasul blenderului si se mixeaza pana se obtine o pasta.

Se scot paharele din frigider, se pune un strat de fructe mixate, apoi se acopera cu un strat de panna cotta ramasa in oala.

Se lasa la frigider pana se intareste (aproximativ 4 ore).

Inainte de servire se orneaza cu fructele ramase.

 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Panna cotta 379891
retete culinare - Panna cotta 379892
retete culinare - Panna cotta 379893

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

10.05.2015, 10:48

poa 1

10.05.2015, 16:13

Multumesc, nu este grea deloc reteta, doar ca necesita multa rabdare si timp.

Adele 1

23.05.2015, 17:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55