Papanasi by Dia

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 1713 vizualizari

 

Am facut dupa reteta lui Diaconta :x multumesc mult super buni!>:D<

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 3 linguri de gris
  • 1/2 praf de copt sau bicarbonat
  • coaja de lamaie si portocala
  • sare
  • Ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi by Dia:

Se amesteca branza cu zaharul,esenta ,coaja de lamaie si portocala si ouale.

Se pune grisul ,praful de copt, sarea si faina treptat si se amesteca, daca nu este nevoie nu puneti toata faina.

Pe masa de lucru se presara putina faina si se intinde aluatul format.

Cu un pahar facem formele, iar la mijloc ii facem o gaura.

Se fac si bilute mici.

Intr-un ceaun punem ulei, il lasam sa se incinga si punem pe rand formele la prajit.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Se servesc cu smantana si dulceata de visine.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Papanasi by Dia-0
Papanasi by Dia-1
Papanasi by Dia-2
Papanasi by Dia-3
Papanasi by Dia-4

COMENTARII (46)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.01.2014, 18:37

MOKUSKA

MOKUSKA 1

20.02.2014, 16:49

deliciiii

Bya Ralu

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!