Reteta de preparare a papanasilor fierti

de ralu_ca in Prajituri, 8 Noi 2014 | 8540 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza dulce vaca
  • 200 g gris
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • 70 g unt
  • 200 g pesmet
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un vas am amestecat branza, grisul, zahar, zahar vanilat si esenta, adaugand ouale pe rand. Am lasat la frigider jumatate de ora. Intr-o tigaie am topit untul, adaugand pesmetul si am amestecat pana si-a schimbat culoarea. Am lasat la racit si rece am adaugat zaharul pudra si scortisoara. Am pus apa la fiert cu putina sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am lasat focul mic si am adaugat bilute formate ( cu mana umeda ). Cand se ridica la suprafata, inseamna ca sunt gata.

Le-am scos si le-am tavalit prin pesmetul preparat asezandu-le pe platou.

Se servesc cu smantana si dulceata de afine...o nebunie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor fierti