Papanasi prajiti cu dulceata si smantana

de kamy in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 10659 vizualizari

COMENTARII (96)

Miha 1

17.02.2011, 21:27

Prima.

Rocsi 1

17.02.2011, 21:31

nu am mancat papanasi de secole

diaconta 1

17.02.2011, 21:31

in cazul asta ma multumesc cu admiratul,ca mi-a luat-o Miha inainte

RuxyRux 1

17.02.2011, 21:33

Minunati Kamy felicitari

kamy 1

17.02.2011, 21:35

vai ce rpd apar mai nou retetele
miha...multumesc prima si ultima servita...daca vrei

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 21:36

Kamyizu meu.. ...ce buniii...si eu vreau macar unul

kamy 1

17.02.2011, 21:36

rocsi...eu mai pap la restaurant cand ma duc sa ne rasfatam...da mi-am luat inima in dinti ...si mi-a iesit ceva buuun

kamy 1

17.02.2011, 21:37

dia...data viitoare fac mai multi acum ca de prima data am zis sa nu fac vreo nefacuta te anunt prima

Bucataras Medi 1

17.02.2011, 21:39

ah, miha ce iute de picior ai fost .........deci sa inteleg ca numa tu primesti ..................

kamy 1

17.02.2011, 21:39

ruxy...multumesc maine vreau sa fac gogosi ca-mi expira drojdiuta

Dana Cristea - pusikmea 1

17.02.2011, 21:39

vreau si euuuu

kamy 1

17.02.2011, 21:40

nico... jumate e bn decat deloc

kamy 1

17.02.2011, 21:41

medi...daca stiam faceam dintr-un kg de branza data viitoare asa fac

kamy 1

17.02.2011, 21:41

aoleu dana...nu mai am da mai fac si-ti daaaau

mena29 1

17.02.2011, 21:43

Papanasi!!!

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 21:45

E bine si jumatate..macar sa gust din prima si reusita ta incercare

diaconta 1

17.02.2011, 21:46

mie tare-mi plac astia prajiti,dar parca ma cam zgarcesc la ulei si nu ies asa pufosi

kamy 1

17.02.2011, 21:49

mena....multumesc

kamy 1

17.02.2011, 21:49

nico...esti servita

La Ancuta 1

17.02.2011, 21:51

Kamy striga cand e gata a doua tura, ca vin fuguta

kamy 1

17.02.2011, 21:52

dia...daca pui bicarbonatul se umfla iar de ulei,...pui intr-o craticioara mica si ii faci pe rand...si ...da..trebuie aruncat ca la ce mai poate fi folosit???la nimic

mena29 1

17.02.2011, 21:53

Crezi ca scapi cu multumesc?Da-mi aici vreo trei portii!!!

kamy 1

17.02.2011, 21:54

anca.. chiar te strig... bucuroasa

kamy 1

17.02.2011, 21:54

mena....fluier cand mai fac

diaconta 1

17.02.2011, 21:56

Kamy,asa fac si eu dar stiu ca tot secretul e sa fie suficient ulei,ca si la gogosi sau minciunele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan pufos cu nuca