Papara cu flori Benedict

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2012 | 917 vizualizari

 

M-am inspirat dupa ouale Benedict,pentru ca imi place foarte mult,am inlocuit ouale in camasa cu papara din flori de dovlecei,a iesit o minunatie,foarte buna,va prezint ideea mea,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de chifla
  • doua felii de bacon
  • flori de dovlecei fierti
  • un ou
  • sare,piper,nucsoara
  • ulei de masline
  • sos olandez
  • o rosie mica
  • frunzulite proaspete de busuioc

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu flori Benedict:

Simplu si rapid.

Punem florile curatate la fiert, apoi le scoatem cu o paleta, le punem intr-o tigaie incapatoare si cu un ou amestecam bine. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare, nucsoara, piper. Pregatim si baconul intr-o tigaie cateva minute pana se inroseste bine. Punem si jumatate de chifla intr-o alta tigaie cu gratar si lasam la incalzit cateva minute.

Asezam in farfurie chifla incalzita bine, apoi feliile de bacon, apoi papara de flori de dovlecei, maioneza sau sos olandez, facut dintr-un galbenus de ou amestecat pe bain marie cu ulei de floarea soarelui, smantana sau unt, sare, piper, nucsoara si maioneza o lingurita. Devine o crema foarte gustoasa. O rosie mica ca ornament si frunze de busuioc.

Foarte bun!

 

RETETA IN IMAGINI

Papara cu flori Benedict-0
Papara cu flori Benedict-1
Papara cu flori Benedict-2
Papara cu flori Benedict-3
Papara cu flori Benedict-4
Papara cu flori Benedict-5
Papara cu flori Benedict-6
Papara cu flori Benedict-7
Papara cu flori Benedict-8
Papara cu flori Benedict-9

COMENTARII (12)

Poliana

Poliana 1

30.07.2012, 22:46

Ce frumos ai aranjat-o pe farfurie

iri_iri

iri_iri 1

31.07.2012, 05:27

Rux

Rux 1

01.08.2012, 18:37

Chiar deosebit preparatul tau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24