Papara cu piept de pui afumat si branza topita

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cateva felii de piept de pui afumat
  • 2 felii de branza topita
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat si branza topita:

-taiem pieptul de pui in felii subtiri si il rumenim in putin unt ( eu am pus foarte putin, un varf de cutit) timp de 2-3 minute, la foc mic;

-adaugam ouale direct in tigaie si amestecam;

-cand ouale sunt gata, punem si branza topita, amestecam bine, mai lasam 1 minut si papara e gata.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose tip pizza