Paprikas de ceafa afumata

de Mitinita in Porc, 9 Dec 2012 | 3203 vizualizari

 

Azi mi s-a facut pofta de mamaliga si paprikas

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ceafa afumata
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 1 lingura boia de ardei dulce Kotanyi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • boia de ardei iute Kotanyi,dupa gust
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de ceafa afumata:

Calim ceapa si ceafa afumata taiata cuburi. Adaugam boia de ardei si pasta de tomate. Amestecam si avem grija sa nu se arda boiaua de ardei, gustul se va schimba si va deveni amara.

Adaugam putina apa si dupa 10 minute adaugam si cartofii taiati cuburi. Mai fierbem putin,pana se inmoaie cartofii.

Adaugam boia de ardei iute dupa gust,sare si piper.

Servim cu mamaliga si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piureu de cartofi by Cristi Roman cu ceafa de porc la cuptor