Parjoale ministeriale

de Miha in Pui, 24 Sep 2009 | 18033 vizualizari

COMENTARII (26)

ionix 1

25.09.2009, 07:35

offfffff, e asa dimineata si mi-e o foame... bun bun Miha

Miha 1

25.09.2009, 09:03

Dar ce faci asa de dimineata? Te-ai molipsit de insomnie de la Bucataras?

ionix 1

25.09.2009, 09:36

am insomnii mai tot timpul... plus cand imi verific mail-urile cel care-mi sare-n ochi e cel de pe bucataras... bineinteles verific ce ai mai gatit tu ca sa-mi curga balele , pe romaneste asa

rivka 1

25.09.2009, 16:41

da de ce se numesc ministeriale?
arata bine...

Oana 1

25.09.2009, 18:53

Zau daca nu am citit "misterioase" Dar sunt super de tot! Buna inventie!

Miha 1

25.09.2009, 22:11

Rivka,nu stiu de ce se numesc ministeriale. Habar n-am nici de politica,nu stiu ce face,ce desface sau ce mananca un ministru. Dupa parerea mea mai bine s-ar numi spornice ca dintr-un piept intreg de pui ies muuulte.

Miha 1

25.09.2009, 22:13

Oana,n-am inventat eu reteta. Mi-a fost impartasita ( in particular ) de catre Natalia. Dar o sa ma gandesc la ceva parjoale misterioase...poate 'oi reusi sa inventez.

Oana 1

25.09.2009, 22:22

Sigur voi face si eu curand

Miha 1

25.09.2009, 22:43

De care?Ministeriale sau misterioase?

ramo_cata 1

26.09.2009, 23:57

f interesante "ministerialele"..am sa incerc si eu

Miha 1

27.09.2009, 12:19

Oana 1

01.10.2009, 00:18

Miha, am facut si eu azi, foarte bune

Miha 1

01.10.2009, 00:36

Ma bucur tare mult Oana ca v-au placut! Natalia-i vinovata!

Oana 1

01.10.2009, 16:10

Hi, hi Eu nu am pus amidon, am pus faina si n-am pus nici bicarbonat. Dar au fost tare buneee

gaby_duceag 1

29.10.2009, 15:26

ce tari sunt comentariileMiha esti tare haioasa.bune parjoalele lu' dom' ministru

Miha 1

29.10.2009, 16:53

Mai Gabi...si eu care aveam pretentia ca m-is serioasa.

gaby_duceag 1

29.10.2009, 17:22

Swanheart 1

30.10.2009, 10:54

Am facut si eu ieri. Sunt tare bune! Marius s-a asezat la masa convins ca sunt dovlecei sau conopida pane. A fost super incantat dupa ce a gustat, si a vazut ca au carne inauntru.

Miha 1

30.10.2009, 10:56

Numele de Marius o fi predestinat devoratorilor de carne? Al meu la fel e.

sandytza 1

30.10.2009, 14:32

foarte bune trebuie sa fie

Swanheart 1

05.11.2009, 13:36

Miha, si Marius al meu cand se aseaza la masa, intreaba in primul rand daca mancarea contine si carne... Bine-nteles ca mananca si daca nu contine, insa bosumflat (si tot timpul isi taie si cateva felii de salam, sa simta totusi gust de carne). Azi fac iar parjoalele astea.

Miha 1

05.11.2009, 18:30

Bine ca mananca, chiar si bosumflat. Al meu mananca paine cu unt daca nu-i place mancarea.

Bucataras 1

05.11.2009, 18:43

Swanheart, te invitam si pe forum. E spectacol pe unele topicuri

gaby_duceag 1

05.11.2009, 19:35

@Swanheart.exact asa face si al meu.si chiar daca e pilaf cu pui,tot mai pune si salam.ehee,io n-am ce gati spanac,dovleac,praz ..ca pap numa' eu.chiar imi amintesc intr-o seara ca eu aveam in fata clatite banatene si sotul avea carnacior cu ochiuri si branza .si-au aparut copii care-au zis in cor:vrem de la tata!

sorin 1

19.11.2009, 23:31

Executat. A iesit excelent (si aspectuos, daca "lucrezi" grijuliu). Are inca o mare calitate, fata de alte moduri de a prepara pieptul de pasare; pieptul de pasare, fript sau facut pane, este excelent atata vreme cat este proaspat - dupa 1-2 h devine uscat si-si pierde din "farmec". Pregatit in modul propus de Miha ramane fraged si apetisant chiar si a 2-a zi (nu stiu care este explicatia)
Sorin

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci cu piept de pui