Pasca fara coca

de susu in Dulciuri, 17 Oct 2013 | 5480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci grasa500 gr mascarpone sau smantana foarte grasa300 gr zahar pudra8 oua separate4 lg gris100 gr stafidecoaja de citriceesenta romconiacsofran pentru culoareo fiola de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara coca:

Stafidele se hidrateaza in coniac si rom. Sofranul se desface in putina apa calda sau esenta dupa care se strecoara de firicele. Branza si mascarpone la aceeasi temperatura se amesteca impreuna. Galbenusurile se mixeaza cu esentele, coaja de citrice, vanilia fiola si sofranul dizolvat si strecurat. Albusurile la temperatura camerei se bat spuma cu putina zeama de lamaie apoi adaugi treptat zaharul pudra. Se adauga restul ingredientelor in branza, se amesteca si se pune in tava tapetata cu unt si gris. Siropul de la stafide se pune la branza si stafidele deasupra compozitiei. Spre sfarsitul coacerii ungem pasca cu ou si sofran.   
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasca fara coca 269702
retete culinare - Pasca fara coca 269703
retete culinare - Pasca fara coca 269704
retete culinare - Pasca fara coca 269705
retete culinare - Pasca fara coca 269707
retete culinare - Pasca fara coca 269708
retete culinare - Pasca fara coca 269709
retete culinare - Pasca fara coca 269710
retete culinare - Pasca fara coca 269711

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

Sylvia 1

17.10.2013, 17:19

wow ce pofta imi faci !!!!

Rocsi 1

17.10.2013, 19:33

Delicioasa.

MotanLaOale 1

17.10.2013, 22:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S