Pasta de ardei cu rosii

de Laly in Bulion, 30 Aug 2012 | 15031 vizualizari

COMENTARII (56)

T I M E A 1

30.08.2012, 19:32

Merisor 1

30.08.2012, 19:35

bravo!!! si eu folosesc aspirina, dar ultima data fiind la tara am pus conservant ca mi-a lipsit aspirina.

T I M E A 1

30.08.2012, 19:38

si mama mi-a zis sa pun aspirina si nu am ascultat de ea vad eu cum se tine. Stiu ca are ea de toate la o adica

MotanLaOale 1

30.08.2012, 19:43

gaby_duceag 1

30.08.2012, 19:45

ce de-a paste preparati voi. eu o sa pun in macare pasta de...pix )))))

Panacris 1

30.08.2012, 19:48

Gaby, buna si aia decat deloc

Panacris 1

30.08.2012, 19:50

Buna aspirina si conservantul, dar eu unori cand nu sunt prea sigura ca tine bine o conserva sa compot pun salicil (se gaseste doar in Ungaria, sau in zonele limitrofe), de fapt cred ca e tot un fel de aspirina

Merisor 1

30.08.2012, 19:51

Gaby si vei obtine o mancare colorata, vezi sa iei paste de toate culorile

gaby_duceag 1

30.08.2012, 19:53

))))))))))))

gaby_duceag 1

30.08.2012, 19:53

Sau pasta de dinti...))))))

Merisor 1

30.08.2012, 19:55

si mai buna ideea, nu te mai speli pe dinti, se spala singuri cand mananci.

Laly 1

30.08.2012, 20:18

Timea pup

Laly 1

30.08.2012, 20:18

Merisor nimic nu mi s-a stricat la ce am pus aspirina

Laly 1

30.08.2012, 20:18

Motanel

Laly 1

30.08.2012, 20:19

Gabyta este buna si aia,Da cum zice Merisor sa iei din toate culorile

Laly 1

30.08.2012, 20:19

Cris

gaby_duceag 1

30.08.2012, 20:19

ne, ne, tre' sa fac si io.

Laly 1

30.08.2012, 20:20

Cris salicil pune matusa mea este un fel de conservant

Laly 1

30.08.2012, 20:21

Gabyta vin eu si te ajut,nu-i bai,sa vezi ce repede terminam

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:22

merge și fără aspirină

Laly 1

30.08.2012, 20:26

Mihaela asa este,da sa fiu sigura ca tine toata iarna pun aspirina,in plus este si sanatoasa

Rocsi 1

30.08.2012, 20:39

Imi place sa folosesc paste din astea in mancaruri ca da un gust deosebit!

Lau 1

30.08.2012, 20:48

bravo

Cris2711 1

30.08.2012, 20:48

foarte buna

Valclaudia 1

30.08.2012, 21:08

sunt foarte bune conservele la iarna...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa