Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene

de Valclaudia in Retete Delikat, 24 Iun 2018 | 2230 vizualizari

 

O grozava pasta tartinabila din fasole cu boia de ardei dulce si ierburi italiene de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. fasole pestrita fiarta
  • 2 cepe medii date pe razatoarea fina si scurse bine
  • 30-40 ml ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce de ardei de la delikat
  • 1/2 lingurita ierburi italiene
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene:

Ceapa se curata, se spala si se trece prin razatoarea fina.

Stoarcem bine ceapa si o punem in recipientul robotului impreuna cu fasolea fiarta, uleiul de masline, sarea, lingurita de boia dulce si ierburile italiene.

Blendam 1 minut toate ingredientele si obtinem o pasta foarte gustoasa pe care o putem servi in zilele de post pe paine prajita alaturi de o salata de legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc la cuptor