Pasta de mango,capsuni si biscuiti

de Biby33 in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 1175 vizualizari

 

O reteta tropicala, exotica cu aroma irezistibila a auriului mango si savoarea capsunilor proaspete,alaturi de crocantii biscuiti!

 

INGREDIENTE

  • 6 biscuiti simplii,fara crema
  • 6 capsuni proaspete
  • 2 felii de mango
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de mango,capsuni si biscuiti:

1.Se spala capsunile

2.Se piseaza intr-un bol alaturi de cele 2 felii de mango,pana ce se obtine o pasta

3.Se adauga 1 lingurita de zahar

4.Se piseaza biscuitii pe o farfurie cu ajutorul unei furculite

5.Se amesteca biscuitii si pasta

6.Se obtine o pasta exotica si racoroasa

7.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi decorata cu capsuni sau alte fructe

2

Se poate servi ornamentata cu sosuri de fructe

3

Pasta se poate servi in diferite boluri colorate

4

Se pot presara ornamente colorate deasupra

COMENTARII (5)

Biby33 1

30.05.2011, 22:19

multumesc muult Laura!!!!nici eu nu stiu de ce nu e aprobata

Lorena38 1

31.05.2011, 07:36

delicios!!!!!!!

Biby33 1

31.05.2011, 08:21

merci!!!si merci inca o data pt. like!!!!returnez

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21