Pastai calite

de ionela2682 in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 7717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • pastai
  • 1/2 pahare supa
  • sare piper
  • mujdei de usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai calite:

Se fierb pastaile in apa cu sare,intre timp se taie marunt o ceapa si se pune la calit in ulei iar cand pastaile au fiert se pun si acestea peste ceapa si se calesc.

Se adauga putina supa,cam 1/2 pahar si se continua fierberea inca putin, se stinge focul, se adauga mujdeiul de usturoi (usturoi pisat amestecat cu putina apa si sare) si se servesc calde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai calite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

madi_marin 1

10.03.2010, 20:07

poate fac si eu zilele astea ca am in congelator o punga de pastai...

ionela2682 1

10.03.2010, 21:20

pai! si mai ales ca sunt de post!

veronica1979 1

28.11.2013, 11:24

acum am pastaile pe foc si abia astept sa mananc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde