Paste frantuzesti cu somon fume

de nico15 in Paste, 17 Aug 2011 | 7931 vizualizari

COMENTARII (7)

Bunica 1

17.08.2011, 23:57

Bune, bune! Pastele servita a doua zi se lasa in apa sau se scurge apa?

alinutzika 1

18.08.2011, 01:08

carmenvlad 1

18.08.2011, 05:40

Deosebite si frumos prezentate.

nico15 1

18.08.2011, 07:59

Pastele se fierb, se scurg se sareaza un pic si se adauga un pic de ulei de masline si se dau la frigider.

jolygina 1

18.08.2011, 09:13

adry88 1

18.08.2011, 10:28

Lau 1

18.08.2011, 10:57

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton si mazare