Pateu de ficat cu lapte si coniac

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 8111 vizualizari

COMENTARII (33)

divainbucatarie 1

14.03.2011, 20:11

Multumesc Elena!

divainbucatarie 1

14.03.2011, 20:11

Multumesc mirela!

divainbucatarie 1

14.03.2011, 20:11

multumesc Diaconta!

LUK 1

14.03.2011, 23:15

excelenta prezentare..si bun bun

mamaieelena 1

16.03.2011, 11:32

Panacris 1

16.03.2011, 16:58

Delicios!

divainbucatarie 1

18.03.2011, 19:10

Va multumesc mult dragele mele Luk, Mamaieelena si Panacris!

housy 1

27.05.2011, 15:21

cat de interesant trebuie sa fie!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza