Pateuri cu piept de pui si caș

de Alina26 in Pui, 18 Dec 2014 | 2840 vizualizari

 

Mulțumesc mult pentru reteta Rocsi....sunt foarte gustoase....si i-au placu si sotului.Cu siguranță am sa mai fac.Am modificat putin reteta...in sensul ca nu am lasat carnea crudă cum a facut Rocsi. ..eu am tocat-o si am calit-o putin.Sper sa nu se supere.

 

INGREDIENTE

  • 600g foietaj dreptunghiular
  • 500g piept de pui
  • 2 lg ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 300g caș proaspat
  • 2-3 lg smântână
  • 1 lg parmezan ras
  • 2-3 fire mărar
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 1 ou pt uns
  • susan (sau mac)
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu piept de pui si caș:

Spalam carnea si o dam pe masina de tocat.

Incingem uleiul si punem carne , potrivim de sare si piper si lasam pana scade toata zeama si sa se prajeasca putin.

Separat intr-un bol, dam pe razatoare casul, adaugam smântână, tocam verdeață, ou si amestecam bine. Adaugam si carnea, potrivim de sare si piper. 

Incingem cuptorul la 180°.

Intindem aluatul pe masa de lucru taiem patratele , punem cate o lingura din compoziție, le inchidem cu ajutorul unui furculițe și le punem intr-o tava cu hârtie de copt. 

Le ungem cu oul bătut bine si presaram cu susan (sau mac).

Dam la cuptor pentru 30 de minute pana devin aurii.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu piept de pui si caș" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj