Penne all'arrabbiata

de Bya Ralu in Penne, 8 Mai 2015 | 3540 vizualizari

 

Foarte rapide si foarte bune

 

INGREDIENTE

  • paste penne
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 cana de passata di pomodoro (pasta de rosii)
  • peperoncino uscat (se pune dupa gust)
  • sare
  • busuioc uscat
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne all'arrabbiata:

Punem o cratita cu apa pe foc, adaugam sare iar cand incepe apa sa clocoteasca se adauga pastele, se lasa cat scrie pe cutie.

Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline, adaugand si usturoiul tocat marunt si peperoncino lasat intreg sau taiat.

Dupa cateva minute se adauga pasta de rosii, se pune sare si se acopera cu un capac pentru 5-10 minute.

Pastele se scurg de apa si se pun peste sosul picant.

Se presara busuioc uscat si parmezan ras.

 

RETETA IN IMAGINI

Penne all'arrabbiata-0
Penne all'arrabbiata-1
Penne all'arrabbiata-2
Penne all'arrabbiata-3
Penne all'arrabbiata-4
Penne all'arrabbiata-5
Penne all'arrabbiata-6

COMENTARII (36)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

12.05.2015, 11:41

Andra

poa

poa 1

13.05.2015, 12:49

Numai bune pentru pranz!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

13.05.2015, 15:50

Poa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!