Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Oana in Penne, 28 Apr 2009 | 96523 vizualizari
cezara 1
Super. Important in reteta asta e parmezanul, care face sosul sa se lege frumos , nu e la fel cu un cascaval obisnuit.
andruus_k 1
asa le fac si eu. iubitul meu italian de origine o face(sau o facea) cu ceapa prajita si fara smantana , eu am reteta de la o alta italianca. de cand a descoperit carbonara mea.................. nu-i mai place a lui e delicioasa
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 14:57
ieri la 21:50
de Bucataras 6
ieri la 15:51
de Ksenya 5
ieri la 11:42
ieri la 10:36
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de ryta 1
2 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
mihaelar63
Dana_Retetegg 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
meosiris 1
Rocsi 9
1540 puncte
Ksenya 5
1075 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
vasimur 4
227 puncte
Merisor 9
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!