Penne cu crenvusti

de MotanLaOale in Penne, 5 Aug 2015 | 2290 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 400g paste (penne am avut eu)
  • 400g crenvusti vienezi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei capia
  • 4-5 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • amestec condimente pentru paste (luate din Grecia)
  • vegeta
  • piper
  • 5-6 cuisoare
  • nucsoara
  • 50g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu crenvusti:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei intr-o cratita 3-4 minute.

Se pune vegeta si piper.

Ardeiul se curata, se toaca si se pune peste ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se lasa la fiert io minute.

Se pun rosiile taiate cubulete si se mai fierbe 10 minute.

Se pun condimentele, cuisoarele si nucsoara.

Se pune pasta de ardei si pasta de tomate.

Crenvustii se taie la 2 cm si se pun in cratita peste legume sa fiarba 8-10 minute.

Se completeaza cu apa daca este nevoie.

Se gusta de sare si se opreste focul.

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs 10-15 minute.

Intr-un vas mai mare se pun pastele si se amesteca cu sosul fierbinte.

Se amesteca din cand in cand timp de 10 minute ca sa se absoarba sosul de catre paste.

Se servesc calde presarate cu cascaval ras.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente dupa preferinta.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Penne cu crenvusti 393916
retete culinare - Penne cu crenvusti 393917
retete culinare - Penne cu crenvusti 393918
retete culinare - Penne cu crenvusti 393919
retete culinare - Penne cu crenvusti 393921
retete culinare - Penne cu crenvusti 393924
retete culinare - Penne cu crenvusti 393927
retete culinare - Penne cu crenvusti 393928
retete culinare - Penne cu crenvusti 393930
retete culinare - Penne cu crenvusti 393931
retete culinare - Penne cu crenvusti 393934

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

10.08.2015, 10:08

dantes 1

25.09.2015, 06:50

Bune!

MotanLaOale 1

25.09.2015, 08:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21