Penne in stil Tapani by Jamie Oliver

de Satisfyyourcravings in Penne, 6 Iun 2015 | 864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame penne din faina integrala
  • 40 grame Parmezan
  • 2 catei usturoi
  • 1-2 ardei iuti proaspeti
  • 50 grame busuioc proaspat
  • 4 file ansoa
  • 450 grame rosii cat mai culorate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne in stil Tapani by Jamie Oliver:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Intr-un robot de bucatarie se adauga parmezanul, usturoiul, ardeii iuti si se transforma totul intr-o pasta omogena. 

Se adauga 35-40 grame de busuioc, ansoa si doua treimi din cantitatea de rosii peste mixul din robot. Se transforma totul in pasta si se adauga 1 lingura de ulei de masline, amestecand continuu. 

Restul rosiile se taie in 2. 

Se amesteca pastele scurse cu mixul obtinut anterior si se mai adauga putin din apa in care au fiert pastele, pentru a obtine un sos matasos.

Se rastoarna intr-un platou pentru servit, se orneaza cu rosii, frunze de busuioc si fasii lungi de parmezan. 

 

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.06.2015, 13:42

Panacris 1

07.06.2015, 16:12

-Licurici- 1

09.06.2015, 11:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04