Penne rigati cu legume

de Miha in Penne, 9 Iul 2009 | 2630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne rigati
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • sare,piper,busuioc
  • 1 cana mazare
  • 1 cana boabe porumb
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigati cu legume:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece.


Mazarea si porumbul le fierbem in apa cu sare,apoi le "tragem" in unt,intr-o tigaie teflonata.


Rosiile le oparim si decojim,dupa care le punem impreuna cu ardeiul gras,morcovul si usturoiul in blender si mixam pana obtinem o pasta.


Ceapa o tocam marunt si o calim putin in cateva linguri de ulei de masline.Cand a devenit sticloasa turnam pasta de rosii si fierbem pana scade.Condimentam cu sare,piper si busuioc.


Turnam sosul obtinut peste paste,iar deasupra punem legumele trase in unt.


Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Penne rigati cu legume 5713
retete culinare - Penne rigati cu legume 5714

COMENTARII (7)

Oana 1

09.07.2009, 23:29

Porumbul nu e bun la dieta Arata super pastele

Miha 1

09.07.2009, 23:32

Oana,eu te cred pe cuvant! Ca habar n-am de diete si calorii.

Oana 1

09.07.2009, 23:34

Ce bine de tine, Miha! Eu mai bag din cand in cand cate o dieta...dar cam o data pe an si maxim o luna , in rest se bat turcii Am noroc ca nu ma ingras mai deloc daca manac echilibrat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI