Peste cu mamaliguta in vas zepter si sos de iaurt cu miez de lapte

de simona72 in Somon, 30 Apr 2013 | 6374 vizualizari

COMENTARII (32)

Constelatialeu 1

30.04.2013, 16:42

Vad ca nu te mai lasi de miezul de lapte...

Doralinda 1

30.04.2013, 16:43

Bun tare! mai ales mamaliguta!

Dana_Retetegg 1

30.04.2013, 16:44

CookieMonster 1

30.04.2013, 16:44

2 focuri dintr-o lovitura

Micutza Luana 1

30.04.2013, 16:48

Corinuta 1

30.04.2013, 16:50

Foarte bine arata, cred ca a fost delicios!

kukibella 1

30.04.2013, 16:51

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2013, 16:54

Vreau si eu peste!!!!

simona72 1

30.04.2013, 16:56

Cleme, nu se lasa el de mine...nu puteam sa-l arunc

Valclaudia 1

30.04.2013, 16:56

imi place tare mult ce vad aici! Felicitari!!

simona72 1

30.04.2013, 16:57

Multumesc fetelor, intradevar a fost delicios, ma doare putin burta de cit am mincat...

MotanLaOale 1

30.04.2013, 17:09

Lavinia 1

30.04.2013, 17:27

Arata delicios iar prezentarea este de nota 1000

Dea_Dea 1

30.04.2013, 17:29

Minunat arata!!

simona72 1

30.04.2013, 17:31

Multumesc Lavii, Motan

laura_n 1

30.04.2013, 17:34

papa excelenta

simona72 1

30.04.2013, 17:39

Multumesc Dea, Laura

marianascarlat 1

30.04.2013, 17:50

O bunatate!

Alina26 1

30.04.2013, 18:02

arata super!!!!!

sasha 1

30.04.2013, 18:37

super

Bunica 1

30.04.2013, 19:09

gaby_gabytza 1

30.04.2013, 20:12

Rocsi 1

30.04.2013, 20:59

Bun!

RuxyRux 1

30.04.2013, 21:01

Grozav!

Anett 1

30.04.2013, 21:10

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de unt si usturoi cu sparanghel