Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

de Satisfyyourcravings in Peste, 4 Mai 2017 | 2570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de ulei
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • busuic si patrunjel proaspete, tocate
  • sare
  • piper
  • 4-6 rosii, tocate
  • 400 grame fasole alba din conserva (scursa de apa)
  • 500 grame filet peste alb (eu am folosit Tilapia) fara piele si oase
  • 1/2 cana supa de pui sau legume (din cub concentrat sau conserva)
  • 4 linguri de unt
  • Parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc:

Se amesteca uleiul cu usturoiul, verdeata, sare, piper, rosiile si sucul lor si fasolea intr-un bol. Se lasa la marinat. Cu cat sunt marinate mai mult, cu atat sosul va fi mai delicios. 

Se incalzeste putin ulei de masline, intr-o tigaie nonaderenta, la foc mediu. Se usuca pestele cu un prosop de hartie, se presara cu sare si piper si se prajeste 4 minute pe parte, in functie de grosime, pana devine auriu. Se transfera pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga mixul de fasole si untul. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul si se lasa pana cand sosul incepe sa se ingroase. Se adauga supa. Cand sosul devine onctuos, se adauga sare si piper si se asaza pestele inapoi in tigaie.

Se serveste cu parmezan ras, salata verde si paine. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume