Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga

de pity19 in Peste, 22 Apr 2014 | 1588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste proaspat
  • jumatate de kg malai
  • sare,piper
  • usturoi ptr mujdei
  • malai ptr peste
  • faina ptr peste
  • apa ptr mamaliga
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga:

Curatam bine pestele de solzi ;

Desfacem pestele din lateral si scoatem tot ce nu este bun ;

Clatim pestele bine , taiem in doua ;

Taiem capul ;

Fiecare bucata de peste o taiem feliute ;

Condimentam cu sare si piper ; Lasam la marinat aprox 15 minute ;

Intr-o oala punem apa la foc mediu pana da in clocot ;

Adaugam sare , si incet , incet malai , pana se ingroasa ;

Scoatem pe o farfurie si lasam la racit ;

Pestele il dam prin amestecul de malai cu faina , si prajim in ulei incins pe ambele parti ;

Curatam usturoiul , dam pe razatoare , condimentam cu sare dupa gust , turnam apa si servim alaturi de peste si mamaliga .

 

RETETA IN IMAGINI

Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-0
Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-1
Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-2
Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-3
Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-4
Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-5
Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-6
Peste prajit cu mujdei de usturoi si mamaliga-7

COMENTARII (5)

MIUTA 1

23.04.2014, 13:07

pity19 1

25.04.2014, 14:01

Buni
Miuta

Valclaudia 1

27.04.2014, 00:07

imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04