Piept de curcan cu piure

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iun 2010 | 2618 vizualizari

 

e grozav de bun si o mancare foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan (2 felii foarte mari)
  • sare piper
  • sos de soia 4 linguri
  • cartofi 1kg
  • unt 100g
  • lapte 100 ml-+1 cana pt carne
  • smantana 4 linguri
  • rosi chery
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu piure:

Se curata cartofii si  se pun la fiert cu sare .Cand sant fierti se amesteca bine sa se zdrobeasca apoi se pune untul ,apoi laptele fierbinte si smantana si se mixeaza foarte bine.

Pieptul de curcan se taie in felii si se lasa intr-un vas cu lapte doua ore si se pune la rece(carnea este mai frageda si mai buna)

Se scoate pieptul de curcan din lapte se condimenteaza bine cu sare si piper apoi se pune pe gratar si se stropeste cu sos de soia,se prajeste pe ambele parti si se serveste cu piure de cartofi ,orez sau  alta garnitura si cu o salata , merge grozav de bine

Se decoreaza dupa bunul plac cu rosii chery ,patrunjel................

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de curcan cu piure-0
Piept de curcan cu piure-1
Piept de curcan cu piure-2
Piept de curcan cu piure-3
Piept de curcan cu piure-4
Piept de curcan cu piure-5
Piept de curcan cu piure-6

COMENTARII (20)

mariac

mariac 1

08.06.2010, 22:09

nadina73

nadina73 1

11.06.2010, 00:10

mena multumesc mult si la schim o portie generoasa

nadina73

nadina73 1

11.06.2010, 00:10

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!